Wat bied ik?

Mijn kleine domein tuinontwerp is een laagdrempelige onderneming waar u terecht kunt voor het ultieme ontwerp voor uw tuin. Iets waar u misschien al langer over nadenkt, maar nog niet hebt kunnen omzetten in een visueel beeld. Wellicht denkt u aan een moderne strakke tuin, een beeldentuin, een seniorentuin, een spirituele tuin of een kindvriendelijke tuin. Mijn kleine domein denkt met u mee en gebruikt functionaliteit en eenvoud als uitgangspunt.

Door hierin de balans te zoeken met schoonheid kom ik tot een goed ontwerp Daarbij creëer ik heldere structuren en een samenhangend en evenwichtig geheel. Ik ontwerp vanuit mijn hart, rekening houdend met uw wensen. Ik ontwerp tuinen met respect voor de natuur.
U kunt bij mijn kleine domein rekenen op een gedegen, perfect ontwerp wat een reflectie is van uw wensen en ideeën. U ontvangt wat u echt wilt, niet wat u vraagt. Mijn kleine domein geeft onafhankelijk advies en wordt niet belemmerd door andere belangen. Een tuinontwerp van mijn kleine domein verdient zichzelf terug, doordat u daarmee investering in verkeerde keuzes voorkomt.
Het is belangrijk dat u zich thuis voelt in uw tuin. Een tuin is een verlengde van uw woonomgeving en zeker ook van uw persoonlijkheid. Kortom, het moet goed toeven zijn in uw tuin. Ieder ontwerp is uniek en past precies bij uw voorkeuren.
Het proces van uw wensen en gedachten omzetten in een concreet tuinontwerp, wordt u uit handen genomen. Ik maak ook graag een beplantingsplan voor u. Ten slotte kan ik het plaatje compleet maken door ervoor te zorgen dat uw tuin ook daadwerkelijk voor u wordt aangelegd.

sfeerbeelden