Antonie en Johannes Raymakers

Antonie en Johannes Raymakers

Den Bosch,

Na het zien van een door Petra Peskens ontworpen tuin waren we meteen enthousiast. Deze tuin had een combinatie van een goede vlakverdeling en prachtige bloemen, planten en struiken. Van de andere kant zijn we allebei geen echte tuiniers en moet een tuin bij ons betrekkelijk onderhoudsvriendelijk zijn. Samen met Petra hebben we gekeken naar een tuin met een mooie vlakverdeling, mooie bloemen en planten en toch onderhoudsvriendelijk. Petra luisterde goed naar onze wensen en ging vervolgens aan de slag. Het resultaat was verbluffend. We hadden nooit gedacht dat een betrekkelijk onderhoudsvriendelijke tuin zo mooi van ontwerp zou kunnen zijn. Inmiddels begint de tuin langzaam maar zeker volgroeid te raken. Elk jaar wordt de tuin mooier en gezelliger. We kunnen Petra van harte aanbevelen. Een vrouw met artistieke kwaliteiten, die ze ook nog eens kan omzetten naar de praktijk. De voortuin is inmiddels ook aan een restyling toe. We hebben al weer contact met haar gezocht. Antonie en Johannes Raymakers
Lieve Petra, gefeliciteerd met "mijn kleine domein". Wij weten zeker dat je creatieve en inspirerende ontwerpen veel klanten heel blij zullen maken! Je mannen.
Eric, Bo en Eef

Eric, Bo en Eef

je mannen,

Marij en Jos

Marij en Jos

Born,

Petra heeft een beplantingsplan gemaakt dat helemaal paste bij onze wensen. De indeling, de keuze en combinaties van planten weergegeven in mooie, overzichtelijke tekening waren prima. Alles bij elkaar was het een prettige samenwerking!
Beste Petra, Nogmaals hartelijk dank en onze complimenten voor je ontwerp en advies, voor de voor ons onmogelijke tuin. Ik dacht aan een stadstuintje met bomen en groen. Mijn partner dacht het alleen nog te kunnen bestraten, wilde je er überhaupt nog in kunnen zitten. De tuin was na de verbouwing een stuk kleiner geworden en daarbij is de vorm van de tuin een driehoek. Wat voor ons een probleem was, was voor jou een uitdaging. Dank zij jouw ontwerp en adviezen is het een plaatje geworden! Het is er weer heerlijk om te vertoeven. Genoeg zon en schaduw, mede door de dakplataan, de natuurlijke parasol. waardoor het er goed en sfeervol vertoeven is. Om de boom heen willen we een soort van mandala maken, gezien vanuit de driehoek. Dank je wel..... John en Marjolijn.
John Haartmans en Marjolein Kessels

John Haartmans en Marjolein Kessels

Munstergeleen,

René Kijzerwaard

René Kijzerwaard

Geleen,

Vandaag hebben wij met veel plezier alle plantjes geplant. Wij waren blij met het tuinplan! Bedankt Petra!
"Domus Pastorale" is een woonvorm met 24-uurs zorg voor 8 mensen met een beperking. De voor,- zij- en achtertuin van het voormalige klooster is in 2-fasen ingericht en aangepast aan de wensen van de bewoners. Petra is aan de slag gegaan met het wensenlijstje en er is een prachtig geheel ontstaan tussen voor-,zij en achtertuin met groentebakken in combinatie met 2 mooie terrassen. Door toedoen van Petra kunnen de bewoners, hun begeleiders en hun bezoekers genieten van dit prachtige buitenverblijf. Heel hartelijk dank Petra voor dit mooie en functionele ontwerp. Extra veel dank voor het feit dat je voor deze kwetsbare mensen, allemaal levend van een kleine uitkering, over je grote hart hebt gestreken door geen kosten hiervoor in rekening te brengen. Chapeau Petra!

"Domus Pastorale"

Geleen, Stichting Mensen Met Mogelijkheden Sittard

deel hier uw ervaring

sfeerbeelden